Kunden i fokus

Hög servicegrad

Långsiktighet

Kunden i fokus

Hög servicegrad

Långsiktighet

Fortnox App

Bokföring i mobilen

Förenkla din vardag redan idag

Hämta Fortnox App

Så förenklar Fortnox App

Hantera fakturor

Ta betalt av dina kunder

I filmen visar vi hur du enkelt skickar in underlag till bokföringen med Fortnox App.

Sköt allt via mobilen

Automatiserad kvittohantering

Person Deklarerar i mobilen

Vad innebär Bokföring i mobilen?

Aldrig förr har det varit smidigare att hålla koll på din bokföring! Aldrig förr har det varit smidigare att hålla koll på din bokföring! Som företagare använder du säkerligen idag någon form av molntjänster i din verksamhet. Oavsett om det är t.ex. Google Drive eller Microsoft 365 för att arbeta i dokument eller Dropbox och Apple iCloud för att lagra dina filer har du nog konstaterat fördelarna med molnbaserade verktyg – dvs programvaror, tjänster och lagringsutrymme som är tillgängligt via internet och öppnas upp via exempelvis en webbläsare.

Vår digitala mognad har tagit många steg på kort tid och vi är i största allmänhet bättre på att prioritera bort onödiga fysiska möten och krångliga analoga och manuella arbetsprocesser.

När bokföringen finns i molnet kan du komma åt dina siffror när och var som helst. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en webbläsare eller app. Genom att komma åt dina siffror var som helst och när som helst – dessutom med vetskapen att de är helt uppdaterade – förenklar du arbetet med att fatta affärsmässiga beslut om din verksamhet.

Genom att i realtid kunna dubbelkolla att ni håller budget, att kassaflödet ser ut som det ska och att dina kunder betalar sina fakturor i tid blir det smidigt att snabbt fatta underbyggda beslut om att genomföra eventuella investeringar eller bromsa projekt som inte är lönsamma.

När du anlitar oss på Multiekonomerna ger vi dig tillgång till Fornox App, i vilken du enkelt och smidigt hanterar stora delar av företagets ekonomi. I appen kan du bland annat kommunicera direkt med din dedikerade redovisningskonsult på Multiekonomerna och skicka in bokföringsunderlag direkt i konversationen.

Appen fungerar på både Android och iOS och är givetvis kostnadsfri att ladda ner.

Ett axplock av de bokförings-tjänster du kan hantera direkt från din telefon via appen:

  • Hantera inkommande fakturor
  • Fakturera direkt från mobilen
  • Registrera företagsköp och privata utlägg
  • Attestera leverantörsfakturor
  • Leverera lönebesked digitalt
  • Registrera arbetstid
  • Rapportera dina resor och slipp hålla koll på traktamenten, måltidsavdrag, milersättningar och andra belopp.

Varför är bokföring viktigt?

Oavsett vilken bransch du verkar inom är det viktigt att din bokföring uppfyller de lagar och krav som finns, men det är inte den enda anledningen till varför bokföring är så viktigt.

Är det till exempel så att ditt företag växer och du behöver låna mer pengar kommer banken behöva göra en checkkredit. Kanske har du leverantörer där du behöver förlänga din kredittid och då kan du behöva visa upp din resultaträkning eller balansräkning för en period för att visa hur företaget mår.

Har du anställda behöver du redovisa arbetsgivaravgifter och avdragen preliminär skatt i skattedeklarationen till Skatteverket och när du deklarerar dina inkomstuppgifter i inkomstdeklarationen måste du också ha ordning på bokföringen.

Bli kontaktad