Kunden i fokus

Hög servicegrad

Långsiktighet

Kunden i fokus

Hög servicegrad

Långsiktighet

Lönehantering Lidingö

De senaste åren har det blivit allt vanligare att företag väljer att outsourca företagets lönehantering i Lidingö. Multiekonomerna hjälper små och medelstora företag med hela lönehanteringen Lidingö. Lönehanteringen är en av de största kostnaderna för ett företag och det måste bara bli rätt! Ingen företagsledning vill få missnöjd personal på grund av fel i löneutbetalningarna. Vår långa erfarenhet som redovisningsbyrå i Lidingö gällande outsourcing av Lönehantering gör att du sparar både tid, pengar och tar kontroll.

Outsourca lönehanteringen Lidingö till Redovisningsbyrå

Vi vet att det för de flesta företagen är Lönehantering Lidingö som är deras viktigaste och största utgift. Det är ingen hemlighet att löneadministration Lidingö är tidskrävande och dessutom krävs det att man följer många lagar och regelverk för att det ska bli rätt. Hos många företag hamnar löneadministrationen på HR-avdelningen när företaget saknar ett eget löneteam. Men både Lönehantering Lidingö och HR kräver olika kunskaper och kompetenser.

Det är inte alltid möjligt att ha en egen löneavdelning och eftersom löneadministration är ett komplext område passar det utmärkt att outsourca lönehanteringen Lidingö. Till följd av detta väljer många företagare att anlita en redovisningsbyrå som sköter lönehanteringen Lidingö. Det blir både tryggare och mer kostnadseffektivt.

Lönehantering kräver mycket kunskap och det är oerhört viktigt att hålla sig uppdaterad om nya lagar och regler som dyker upp för att löneprocessen ska bli rätt. Väljer ni Multiekonomernas lönehantering sköter våra lönespecialister hela lönekörningen och löneadministrationen i Lidingö.

Outsourcing av Lönehantering Lidingö till oss som redovisningsbyrå ger ett tryggare och kostnadseffektivare företagande. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt och vi är uppdaterade om rådande lagar och regler, samt era krav. Vi hjälper er att tolka kollektivavtal och våra lönekonsulter i Lidingö finns alltid tillgängliga. Vi har en väl genomtänkt internbemanning vid sjukdom och semester.

Fördelar med outsourcing till redovisningsbyrå?

Våra lönekonsulter är specialister inom lönehantering Lidingö, kollektivavtal samt det regel-efterföljande som krävs. Som redovisningsbyrå har vi fungerande systemstöd och vi ger dig underlag i form av rapporter och statistik efter dina behov. Vi hanterar alla delar i en löneprocess; tid- och frånvarorapportering, reseräkningar, utläggs-redovisning, förmånsbilar, lönegranskningar och pension. Vi tillhandahåller lönespecifikationer, skattedeklarationer, bokföringsunderlag samt kontrolluppgifter och lönerevision i Lidingö.

Fördelarna med outsourcing  av Lönehantering Lidingö är många:

 • Personlig rådgivning av erfarna lönekonsulter i Lidingö
 • Modernt lönesystem
 • Digital tidsredovisning i mobilen
 • Full koll på dina lönekostnader

Spara tid och pengar genom outsourcing av löneadministration Lidingö?

Vår erfarenhet gällande outsourcing av löneadministration i förhållande till kostnad är en av de vanligaste missuppfattningarna. Den främsta anledningen att anlita en redovisningsbyrå är tillgången till erfarna lönekonsulter Lidingö som dagligen arbetar med löneadministration. Många fastnar i jämförelsen mellan vad en internt anställd kostar kontra outsourcing av löneadministration. Hos Multiekonomerna betalar du endast för det arbete som utförs av våra lönekonsulter i Lidingö. Faktum är att många företag lägger ned onödigt många timmar på lönekörning, ofta beror det på manuella processer, avsaknad av system samt intern personal som både ska betala löner och utföra andra arbetsuppgifter. Du slipper också oroa dig om någon anställd blir sjuk, sjukskriven eller är på semester. Anlitar du en redovisningsbyrå i Ekerö kommer lönen att betalas ut angivet datum varje månad till era anställda.

Varför ska du välja Multiekonomernas lönekonsulter Lidingö?

Hos Multiekonomerna finner du erfarna och engagerade lönekonsulter Lidingö. Vi vill att du ska känna dig trygg i att lönerna alltid betalas ut i rätt tid, till rätt anställd och utan något krångel. Vi lovar dig att våra lönekonsulter alltid är uppdaterade inom området och införstådda i de lagar och regler som gäller för löneadministration.

Inom vårat team av lönekonsulter finns bred och lång erfarenhet av Lönehantering och löneadministration. Som kund hos oss får du en personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för att hjälpa dig med era löner och frågor. Vi har också en väl genomtänkt internbemanning vid sjukdom och semester.

Utöver lagar och regler är Multiekonomernas lönekonsulter väl pålästa om skatter, förmåner, semesterersättning, sjuklön, föräldraledighet och allt annat som faller under löneadministration.

Outsourcing av Lönehantering Lidingö – så går det till!

Lägg inte mer tid på löneadministration – låt oss hjälpa dig förbättra den istället. Multiekonomerna jobbar med moderna lönesystem, processer och arbetssätt. Ni får stöd och hjälp med att kvalitetssäkra och effektivisera era löneprocesser, från lönerapportering till utbetalning.

När vi börjar ett uppdrag görs en gedigen genomgång av tidigare lönebesked och våra lönekonsulter kontrollerar att lagar och kollektivavtal efterföljts. Vid utförd granskning delges ni en rapport med förslag för att effektivisera löneprocessen på erat företag.

Under pågående uppdrag tillhandahåller vi löpande ett lönesystem där de anställda kan rapportera avvikelser eller arbetad tid, traktamentes resor och utläggshantering. Vi sköter därefter lönehanteringen Lidingö utifrån det underlag och material ni tillhandahåller månadsvis. Vi gör en löneberedning och levererar därefter kvalitetssäkrade löner och rapporter.

Såhär hår det till:

 1. Tidrapportering
  Företagets anställda rapporterar sin närvaro och frånvaro direkt i mobilen eller via sina laptops.
 2. Löneberäkning
  Er personliga lönekonsult gör en löneberäkning utifrån underlaget i tidrapporteringen. Denna godkänns av ansvarig hos er i mobilen eller via webbläsare.
 3. Löneutbetalning
  Efter attestering av lönebesked lägger vi upp betalningen. Era anställda har lönen på kontot den 25:e varje månad.
 4. Arbetsgivardeklaration
  Vi redovisar varje månad skatt och arbetsgivaravgifter.

 

Utöver detta hjälper vi er gärna med rapportering av Arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI) till Skatteverket samt andra myndigheter. Vi kan också rapportera pensioner till Collectum, Fora eller andra pensionslösningar samt lämna statistik till SCB eller Svensk Näringsliv.

Ta kontroll över din lönehantering i Lidingö?

Vi ger dig bättre kontroll om du outsourcar din lönehantering Lidingö. Vid uppstart av samarbetet kan du som företag ställa tydliga krav på hur du vill ha det. Med hjälp av en utförlig beskrivning av vårt uppdrag och vem som ansvarar för vad levererar vi som redovisningsbyrå ett kvalitativt utfört arbete. Vi hjälper er att effektivisera rutiner och processer. Utöver att ta kontroll vill vi även spara din tid för annat viktigt i företaget.

Vi erbjuder alla sorts tjänster som behövs för att hantera ditt företags ekonomi i Lidingö så som bokföringdeklarationbokslut, Lönehantering Lidingö och årsredovisning.

Vi finns här för dig.

Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Vi finns här för dig.

Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Bli kontaktad